Näritud uksed ja disainerkingad – koerte eest pole miski kaitstud

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency

Koerad, eriti siis, kui nad on veel noored, armastavad erinevaid esemeid närida. Pole kuigi ebatavaline, et kutsa jookseb kodus ringi mõne pereliikme suss hammaste vahel ja lõpuks ei pruugi sussist suurt midagi järele jääda.

Üks koeraomanik avastas aga, et tema kallis lemmik on välisukse sisse augu närinud. Kui omanik oli tööle läinud, otsustas ulakas koer end uksest sõna otseses mõttes läbi närida. Kuna välisuksel oli kassi jaoks väike luuk, siis võttiski koer just selle koha ette ja hakkas luugiava suuremaks närima.

Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency

7-aastase koera Theo omanik Helene Plummer sõnas, et uks on umbes viie sentimeetri paksune ja ta oli sõnatu, kui saabus töölt ning nägi, et koera pea oli näritud auku kinni jäänud. Naise sõnul võib koera tekitatud kahju olla umbes 1100 eurot.

Teinegi koeraomanik sai halva üllatuse osaliseks, kui tema lemmik näris ära omaniku uhiuued Christian Louboutini brändi kingad. Üheksakuune Staffordshire'i bullterjer Dora tõestas, et tal on väga hea stiilitaju, kui ta valis närimiseks kingad, mille omanik Emma Normans oli hiljuti soetanud.

Foto: Caters News Agency

Normans rääkis, et ta kogus paar kuud raha, et endale kallid kingad osta ja sai neid vaid korra kanda enne, kui Dora kingad katki näris. Naise sõnul maksid kingad üle 800 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles