Naine hirmutas abikaasat ohtliku metslooma koera pähe kojutoomisega

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koiott.
Koiott. Foto: www.flickr.com

Internetis ringleb hullumeelne sõnumitevahetus naise ja tema abikaasa vahel, milles naine nõuab, et võiks koera pähe kojutoodud armsa metslooma endale jätta.

Ameeriklanna Kayla Elby saatis oma abikaasale sõnumi, milles on foto nende pojast, kes istub diivanil kõrvuti koiotiga. «Ma leidsin õuest sellise väikse armsa koerakese. Tal pole kaelarihma ja ta on väga hirmunud. Mida ma tegema peaksin?» küsib naine esimeses sõnumis ja informeerib peagi meest, et ta tõi looma tuppa, kuna tollel näis külm olevat.

Mees, kes fotolt hetkega koioti ära tunneb, üritab naist pikalt ja tulutult veenda, et tegemist on ettearvamatu käitumisega metslooma ja mitte koeraga, kuid naine ei lase mehel nii lihtsalt pääseda ja grillib teda tükk aega, mängides lollikest, kes tõesti arvab, et on eriti armsa ja haruldase välimusega koera leidnud. 

Foto: www.boredpanda.com

Lõpuks kurdab ta mehele, et loom käitub imelikult ja ei taha üldse paitamist, mispeale abikaasa kohe koju lubab tulla ja naisel lapsega koiotist eemale palub hoida. 

Pärast seda tunnistab naine mehele üles, et mingit koera ega koiotti pole olnudki, kuid mees, kes end juba üsna üles on kütnud, ei saa esialgu naljale pihta. Alles siis, kui naine ütleb, et tegemist oli PhotoShopiga, saab mees aru, et tema üle on alatult nalja tehtud.

Õnneks on Kayla mees hea huumorimeelega ja üsna piiripealse nalja pärast pikalt ei pahandanud. 

Kogu sõnumitevahetus on leitav SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles