Päevakäpp: uhke karvapall on uue kodu ootel

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodus ootab kodupakkumisi vahva süsimust kass nimega Tuust.

Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Tuust on seesugune kassipreili, kes kaunimate kasside konkursilt mäekõrguse võidu võtaks! Tema pehme ja kohev kasukas tekitab sellise tunde, et tahaks armsa karvapalli hellitustega üle valada. Silitada kõhu alt, kõditada lõua alt. Ja ega Tuust hellitustest ära ei ütleks.

Ta on sõbralik ja rahulik nurrumootor, kes naudib inimeste paisid ja tähelepanu. Tema igatsus pehmete paide ja hellituste järele on suur, kuna tal olid kunagi hoolivad käed, mis talle pai jagasid. Kahjuks Tuusti omanik suri ning ta jäi ilma nii oma inimesest kui ka kodust. Nii sattuski õnnetu Tuust turvakodusse oma kodu ootama, kus ta on olnud juba aasta aega.

Kassipreili ootab väga uut inimest, kellega oma teekonda jätkata. Tuust loodab, et tema inimene tuleb juba õige pea, sest kooselu turvakodu 50 kassiga on tema jaoks stressi tekitav. Tuust loodab väga, et just täna jääb ta oma inimesele silma ning saab juba lähipäevil nurruda oma kodus oma inimeste keskel.

Kui vahva Tuust jäi sulle silma, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles