Päevakäpp: siiamilaadne Ramon unistab oma kodust

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Nurru Ometi / Facebook

MTÜ Nurru Ometi otsib kodu siiamilaadsele kassipojale, kellele on nimeks pandud Ramon. Tegemist on piltilusa kassiga, kes on ainuüksi oma välimuse tõttu tõeline südametemurdja.

Ramon ei ole kassipoeg, kes ronib Sulle sülle ja nurrub kõrvulukustavalt. Tema tõelise iseloomu kohta on hoiukodul veel häbiväärselt vähe infot. Ja sõbralikkusest on asi veel kaugel.

Ta püüti koos õe ja vennaga paar nädalat tagasi Tallinnas ühest lagunevast majast. Kuni selle hetkeni puudus loomadel igasugune kontakt inimesega ja seetõttu on Ramon pelglik. Kuigi uudishimu on suur ja paikäsi sunnib silmi mõnust sulgema, siis on igaks juhuks parem inimest karta. Vahel lausa väriseda hirmust, kuigi ka kõrva tagant sügamine tundub uskumatult hea. Ja soe tuba ning maitsev toit on lausa paradiis, millest Ramon pole osanud unistadagi.

Foto: MTÜ Nurru Ometi / Facebook

Ilmselgelt on ajaküsimus, mil Ramon mõistab, et kõiki inimesi ei pea kartma ja neist võib lausa kasu olla. Aga siiski tuleb tulevasel kodul alustuseks arvestada, et lisaks suurele südamele on vaja kannatust. 

Kui tundub, et Ramon on just See Õige, siis kirjuta: kertu.jukkum@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles