Mees leidis California kõrbest spordikoti, milles oli koer

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi jättis Californias kõrbesse sinise spordikoti ja tõenäoliselt lootis, et seda kotti ei leita eal. Aga see leiti ja avati ning kotist vaatas vastu õnnetu valge koer.

Mees oli parajasti autoga mööda kõrbe ringi sõitmas, kui märkas sinist spordikotti. Kuna mõned inimesed jätavad kõrbesse prügi maha, siis ei kavatsenud mees kotile tähelepanu pöörata... aga siis kott liigutas, kirjutab The Dodo.

Mees peatas auto ja uuris kotti lähemalt. Ta avas ettevaatlikult spordikoti ja seal sees oli väikest kasvu valge koer. Õnneks leidis mees koera enne, kui temaga midagi väga hullu oleks saanud juhtuda.

Pole teada, kui kaua koer täpselt kõrbes oli või kes ta sinna jättis. Kõrbesse jäetud koera lugu liigutas paljusid ja õnneks on tema lool õnnelik lõpp: koerale pandi nimeks Duff ja tänaseks elab ta uue pere juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles