Kassipoegadele otsitakse kampaania raames kodusid

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassipoeg Saskia Valga loomade varjupaigast.
Kassipoeg Saskia Valga loomade varjupaigast. Foto: Varjupaikade MTÜ / Loom24

15. novembrist kuni aasta lõpuni toimub Varjupaikade MTÜ ja Soome abiorganisatsiooni Rekku Rescue RY  ühisaktsioon «7 x 7 ehk Kingi kassipojale kodu». Kampaaniaga tõmmatakse tähelepanu sellele, et igaüks saab vähendada kodutute loomade arvu tänaval, steriliseerides või kastreerides oma lemmiku. 

Kampaania raames loovutatakse seitsmest varjupaigast seitse kassipoega, ehk siis 7 x 7, koos tasuta vautšeriga edaspidiseks steriliseerimis- või kastreerimisoperatsiooniks.

Varjupaikade MTÜ kindel põhimõte on loovutada kõik täiskasvanud lemmikloomad steriliseerituna/kastreerituna. Kassipoegade puhul jääb aga operatsioon omaniku kanda, sest loovutushetkel on kassid operatsiooniks liiga noored. Kampaania raames antakse Rekku Rescue RY abiga 49 kassipojale kaasa tasuta vautšer hilisemaks operatsiooniks. Steriliseerimise ja kastreerimise eesmärgiks on vähendada kodutute loomade arvu.

Kampaania jooksul võetud kassipoegi saab hiljem lasta steriliseerida ja kastreerida järgnevates kohtades: Varjupaikade MTÜ varjupaikades Valgas, Võrus, Tallinnas ja Pärnus, Viljandis Männimäe loomakliinikus, Läänemaal Haapsalu loomakliinikus, Virumaal Rakvere loomakliinikus. Lõikuste ajad lepitakse varem varjupaigas kokku.

Kasside galerii täieneb kampaania jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles