Päevakäpp: kaunis Emmeliine ootab kodupakkumisi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Nurru Ometi

MTÜ Nurru Ometi kaudu otsitakse kodu kaunile kiisule nimega Emmeliine. Emmeliinet kirjeldatakse kui «kõige ühtlasemate kulmude ja teravamate kõrvakestega» kassi.

Foto: MTÜ Nurru Ometi

Oma pontsakalt emalt on Emmeliine pärinud armsad, päikesekujulised silmad ja mõnusalt roosa nina. Tal on siidine karv, ilusad pikad vurrud ja fantastilised valged sokid käppade otsas.

Emmeliine elab hetkel hoiukodus, mille perenaise sõnul on tegemist ideaalse iseloomuga kassiga, kes pole väga nõudlik. Viimaste nädalate jooksul on Emmeliine pidanud hüvasti jätma õdede-vendadega, sest nemad kolisid juba uutesse kodudesse, ent tema on endiselt ootel.  

Emmeliine karvkate on musta ja valget värvi ning just selliste värvidega kiisud peavad tihtilugu kodu kõige kauem ootama. Sellest hoolimata ei kaota ta lootust, sest ühel päeval teeb ta kellegi veel väga õnnelikuks. 

Emmeliine kodulinnaks on hetkel Vändra, aga kui keegi soovib temaga Tallinnas kohtuda, siis tuleb sellest vaid teada anda ja kiisu sõidab pealinna. Kui soovid Emmeliine kohta rohkem infot, helista hoiukodu perenaisele telefonil 53 430 870 või kirjuta stineuutar@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles