Beatrice: lapsepõlves olid meil kodus nii kassid kui koerad

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fjodor.
Fjodor. Foto: Erakogu

Modelliagentuuri MASS ja šampanjatoa Mull omanikul Beatrice Fenice'il on elu jooksul olnud nii koeri kui kasse. Praegu elab tema kodus kaks eksootilise välimusega kiisut. 

Lemmikute nimed: «Talullah ja Fjodor. Tallulah on põlisindiaanlaste nimi, mis tähendab Hüppavat Vett. See on ilus nimi ja sobib talle hästi. Fjodor oli lihtsalt Fjodori nägu.»

Lemmikute vanused: «Üks on kolme aastane ja üheksakuune, teine on üheksakuune.»

Lemmikute tõud: «Peterbald ja Oriental Shorthair. Tallulah on väga intelligentne ja iseloomuga kass. Ta on uhke ega suhtle päris igaühega, väga valiv, võõraid võib kriimustada ja hammustada. Fjodor on aga nagu kutsikas, väga sõbralik ja naljakas tegelane ning väga jutukas.»

Beatrice ja Tallulah
Beatrice ja Tallulah Foto: Erakogu

Kuidas te lemmikloomad leidsite? «Tuttavad olid kuulnud, et tundsime huvi karvutu kassi vastu. Üks päev saime teate, et on üks pesakond, kus oli ka meile sobiv kass.»

Kas omanik valib lemmiklooma või vastupidi? «Usun, et see on puhtalt inimese otsus, kas ta soovib looma või mitte.»

Miks just kassid? «Lapsepõlves olid meil kodus nii kassid kui ka koerad, hiljem oli mul aastaid taksikoer ja lühikest aega kass, kes üsna ruttu ära kadus. Eelistan kasse sellepärast, et nad ajavad vähem karvu, on puhtamad ja nendega ei pea jalutamas käima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles