Loomad tekitasid Šveitsi raudteel kaose

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alexander Vilf/Sputnik

Teisipäeva hommikul peatati Šveitsis St Maurice'i ja Martigny linnade vahel rongiliiklus, kuna üks rong oli otsa sõitnud raudteel olnud lehmale. Paar päeva varem oli raudteel surma saanud ka kaks metssiga.

Rongiliikluse asendamiseks pandi St Maurice'i ja Martigny linnade vahele sõitma asendusbussid, teatas kohalik rongiliiklust reguleeriv ettevõte oma pressiteates. Veidi aega enne seda õnnetust leidis aset analoogne juhtum, kui rongirööbastele olid sattunud metssead, edastab The Local.

Esimene metssea surmaga lõppenud õnnetus leidis aset kolmapäeva varahommikul, kui Pariisist Genfi suunduv kiirrong sõitis metsseale otsa. Rongi esiosa sai kõvasti kahjustada, kuid pärast tunniajast seisakut sai rong edasi liikuda lähima linnani, kust reisijad toimetati edasi bussides. 

Sama päeva õhtul jäi metssiga teisegi kiirrongi ette. Sel korral olid rongi kahjustused väiksemad ja rong sai oma teekonda jätkata, kuigi jõudis Genfi planeeritud ajast 2,5 tundi hiljem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles