Päevakäpp: kaunis Pepa otsib isiklikke paikäsi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepa.
Pepa. Foto: Kasside Turvakodu

Kasside Turvakodus ootab uut omanikku hurmavalt kaunis Pepa, kel on väiksed krutskid sees. Nimelt armastab Pepa väga paitamist ja inimeste lähedust.

Kui hoiukodusse tulevad külalised, on Pepa koos oma õe Pipaga kohe platsis. Kellele tehakse esimene pai? Kes pääseb esimesena sülle? Koos konkureeritakse inimeste tähelepanu nimel ja loodetakse just esimesena tähelepanuvajadus rahuldatud saada.

Kui juhtub, et inimesed kipuvad lobisema ja kiisu ei saa piisavalt tähelepanu, hakkab Pepa õrnalt oma käpaga inimese kätt paitama. Paid kätte saadud, minnakse pesasse tuduma. Lisaks krutskitele on Pepa ka väga mänguhimuline kassitirts. Ta ajab rõõmuga taga krõbisevaid kommipabereid ja kõrisevaid pallikesi. 

Pepal on noor ja väga lustlik paariaastane kassipreili, kes armastab mängida ning loodab, et peagi saab ta seda teha juba oma kodus koos päris oma inimesega.

Kui Pepa koht võiks olla sinu kodus, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles