Pere tahtis koerast loobuda, kuni koer päästis pereema elu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond.
Perekond. Foto: SCANPIX

Koer Patchesi lugu on üsna uskumatu. Nola ja Richard Davis otsustasid oma laste rõõmuks võtta Patchesi pere koeraks. Nende lapsed Andrew ja Clara olid selle üle meeletult rõõmsad, kuid ühel päeval pidi perekond langetama raske otsuse.

Patches kasvas üha suuremaks ja Nola taipas, et nende kodu pole nii suure koera jaoks sobiv. Nad otsustasid lastele teatada, et peavad koerast loobuma. Andrew oli väga endast väljas ja ütles, et ta ei saa lubada seda, et vanemad tema parima sõbra ära annavad. Pere otsustas asjale paar päeva mõelda, kirjutab Little Things.

Sama päeva õhtul otsustas Nola vanni minna. Järsku tormas vannituppa Patches, mis oli väga ebatavaline, sest tavaliselt koer pelgas vannituba, kuna talle ei meeldinud pesemine. Sel õhtul keeldus ta sealt aga väljumast. Ta hakkas Nola rannet näksama, mitte tugevalt, vaid pigem nii, nagu üritaks naist endaga kaasa tõmmata. 

Kui Nola lõpuks vannitoast väljus, märkas ta, et terve maja oli suitsu täis. Patches haaras Nolast kinni ja juhatas ta läbi maja väljapääsu poole. Väljas ootasid neid juba ülejäänud pereliikmed. Nola tahtis veel majja tagasi minna, aga Patches blokeeris tema tee. Siis toimus majas plahvatus.

Patches oli päästnud Nola elu. Punane Rist tunnustas kangelaskoera selle eest ja loomulikult polnud perekonnal südant, et koerast loobuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles