Veskimetsas läks kaduma kaks suurt koera

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susie ja Elja.
Susie ja Elja. Foto: Kaia Lass / Facebook

14. septembril läks Tallinnas, Veskimetsas kaduma kaks emast koera. Koerad on 3-5-aastased ja suurt kasvu.

Üks koertest, Elja, meenutab laikat või huskyt, ta on tumehallide värvidega, kikkis kõrvadega ja kergelt rõngas sabaga. Teine, Susie, on pruuni ja musta värvi, lontis kõrvadega ning siledakarvaline. Tegemist on naaberaedades elanud koertega.

Kutsud läksid kaduma Arcticu spordiklubi juures oleval tühermaal. Koertele peaks see ala tuttav olema, sest nad käivad tihti seal palli mängimas. Väidetavalt nägid nad sel päeval aga jänest ja hakkasid seda taga ajama ning kadusid omanikel silmist. 

Ühe koera omanik, Kaia Lass kirjutab oma Facebooki-seinal, et kuna koerad on söögiga äraostetavad, siis on kõige tõenäolisem see, et mõni võõras inimene on koerad kaasa meelitanud. Varjupaigad on juba korduvalt läbi helistatud, seega välistatud on võimalus, et koerad jooksid niisama mööda linna ringi. 

Kui juhtud koeri märkama, helista numbril 55 614 163. Omaniku sõnul võib koeri vabalt ka nimepidi kutsuda, nad peaksid kenasti reageerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles