Üle 100 kilo kaaluv koer armastab peremehele sülle ronida (1)

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ALEXANDER DEMIANCHUK/REUTERS

Kas oled kunagi kurtnud oma tuttavatele, et su koer sööb ilmselt liiga palju ja on seetõttu liiga suur? Kujuta nüüd ette, et koer kaaluks üle saja kilo ja söögiks iga nädal vähemalt 170 euro eest. See võib tunduda ebareaalsena, ent austraallase Mark Yorki koer Baron on just selline.

Inglise mastif Baron on üldiselt väga sõbralik ja heasüdamlik koer. Ainuke probleem on selles, et ta ise ei taipa, et ta on väga suur koer ja poeb tihtilugu omanikule sülle. Nagu kõik teisedki koerad, tahab Baron armastada ja olla armastatud ning tema omanik hoolitseb selle eest, et koer saaks piisavalt maiustusi, edastab Bored Panda.

Baronist saab peagi teraapiakoer, kes hakkab käima koolides ja haiglates. Muide, Baron pole veel saavutanud oma täismõõtu. Hetkel on koerake 2-aastane, kuid ta peaks kasvama kuni 4. eluaastani. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles