Fotokonkurss: saada pilt oma lemmikust ja võida auhind!

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosse.
Bosse. Foto: Lugeja pilt

Kas sinul on kodus mõni omapärase välimusega või ebatavaline lemmikloom? Kas su koer armastab magada väga veidras poosis ja sul on õnnestunud see fotole tabada? Või on kass hoopis teinud midagi sellist, mida iga päev ei näe?

Saada meile pilt oma omapärasest lemmikloomast ja võid võita auhinna, mis rõõmustab kindlasti nii sind kui ka su lemmiklooma. Ootame pilte, millel on kas mõni erakordne lemmikloom või on õnnestunud jäädvustada hetk, mil lemmik on midagi väga omapärast korda saatnud. Seega osaleda võivad kõik, olenemata sellest, milline lemmikloom kellelgi kodus on!

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

Auhindu on koguni kolm:

  • PetCity kaupluse kinkekaart (väärtus 50 eurot);
  • PetCity Loomakliiniku kinkekaart (väärtus 50 eurot); 
  • PetCity grooming-hooldus (väärtus 50 eurot) + kaasa kingikott hooldustoodetega.

Kolm võitjat selguvad loosi teel. Pilte ootame aadressil kerti.kulper@postimees.ee märksõnaga «Fotokonkurss» kuni 30. septembrini.

Caters News Agency
Caters News Agency Foto: /Caters News Agency

PetCity kontseptsioon on lihtne ja loogiline: kõik lemmikule vajalik ühe katuse alt. PetCitys saab lemmiku omanik soetada vajalikud kaubad, sh toidud (nii pehmed, kui kuivad toidud, külmutatud toidud), aksessuaarid, tarvikud, viia lemmiku kliinikusse ning osta vajalikud ravimid, külastada grooming- ehk hooldussalongi, lemmikloomahotelli ja osaleda treeningutes. Lisaks sellele eristub PetCity teistest ka kvaliteedi poolest. Kaupluses müügil olevad tooted on väga laia valikuga, leidub nii populaarseid kaubamärke kui Baltikumis esmakordselt müügil olevaid eksklusiivseid, erinevatele dieetidele keskendunud kaubamärke. Teenuste pakkumiseks on soetatud kvaliteetne tehnika ja palgatud suurte kogemustega haritud töötajad.

Lisaks Tallinnas asuvale PetCity Rannamõisa lemmikloomakeskusele asub PetCity ka Pärnus ja Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles