Loomaomanikud paljastavad kõige uskumatumad asjad, mida lemmikud on teinud (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esialgu võib lemmiklooma võtmine tunduda imelise ideena. Loomaomanik võib aga hakata oma otsuses kahtlema siis, kui lemmikloom on kardinad katki rebinud või vaibale pissinud. Ent me anname oma lemmikutele andeks, sest nad on ju pereliikmed ja vahel võib libastumisi ikka ette tulla.

Kui arvad, et sinu lemmiklooma käitumine on kohati veider, siis tasuks lugeda, millega on teiste lemmikud hakkama saanud. Loomaomanikud jagasid Redditis kõige naeruväärsemaid asju, mida nende lemmikloomad on teinud.

1. «Meie koer kõndis ükskord prügikasti juurde, võttis sealt tühja võikarbi, läks teise tuppa ja oksendas karpi. Tilkagi okset ei läinud mujale, kõik oli karbis. See on tänase päevani kõige veidram ja samas ka kõige muljetavaldavam asi, mida me koer on teinud.»

2. «Kui ma olin väike, siis meil oli Siiami kass, kes sattus ükskord vastamisi lõgismaoga, mis lähenes meie majale. Nende vastasseis kestis umbes 35-40 minutit, oli kuulda palju sisisemist ja näha mitmeid hüppeid. Lõpuks sai madu surma. See oli üsna muljetavaldav, arvestades, et meie hellitatud kiisu polnud varem ühegi teise loomaga niimoodi kokku sattunud.»

3. «Mu ämma kassil oli kombeks koera õrritada, kuni koer hakkas teda taga ajama. Kass hüppas söögilaua peale ja koer oli suures segaduses. Kui koer teiselt poolt lauda pea välja pistis, pani kass talle nina pihta käpaga hoobi. Kassid on õelad loomad.»

4. «Meie kassil on kombeks meile tuua kirju, mis on läbi ukses oleva postiava pistetud. Ta veab ümbrikud ükshaaval meie juurde ja kui mõni ümbrik on nii raske, et ta ei jaksa seda tuua, siis ta kräunub seni, kuni keegi meist läheb toob selle ise ära.»

5. «Tegin endale ühel õhtul kaks võileiba maapähklivõiga. Elutuppa jõudes taipasin, et unustasin joogi kööki ja läksin seda tooma. Tagasi teleri ette jõudes märkasin, et mu taldrik oli tühi. Sellel polnud võileibadest jälgegi ja ühtegi heli polnud ka vahepeal kuulda. Mu koer istus oma kohal väga asjaliku näoga ja üritas mitte oma suud limpsata. Ma ei suutnud tema peale isegi pahaseks saada, see oli lihtsalt nii osavalt tehtud.»

6. «Mu Jack Russelli tõugu koer sõi ükskord mu poja jõulukingi ära, milleks olid värvilised plastiliinid. Aias lume peal oli mitu päeva värvilised laigud.»

7. «Mul oli kunagi küülik, kes oli üsna ära hellitatud. Ükskord sõin diivanil võileiba, kui küülik hüppas mulle sülle ja tiris ühe tomativiilu mu võileiva vahelt. Ta pistis kiirelt jooksu ja seda tomativiilu ma rohkem ei näinud.»

8. «Mu kass istus ükskord magamistoa ukse peal. Ukse lähedal pole ühtegi kõrget mööblieset ja mul pole aimugi, kuidas kass nii kõrgele sai.»

9. «Kui ma tööl olin, siis mu pisike kassipoeg suutis köögis kapi pealt maha lükata ühe kartuli. Ta veeretas selle elutuppa ja kuidagi oli selle diivanile saanud. Kartul oli suurem kui kassikese pea. Ta oli oma saavutuse üle väga uhke ja näitas mulle oma saaki.»

10. «Minu koer ei jäta mind rahule, kui mu veresuhkur on madal. Ta kuidagi tajub seda ja müksab vastu mu toa ust või mind, kuni ma lõpuks ajan end püsti ja joon mahla või näksin midagi magusat.»

11. «Me olime naisega parajasti magamistoas hullamas, kui ma avastasin, et mu kondoomide varu oli läbi näritud ja ilane. Üheksa kuud hiljem saime lapse. Võib vast väita, et meie koer tahtis omale väikest mängukaaslast.»

12. «Meie kassile meeldib köögis kappidelt erinevaid toiduaineid maha lükata, et koer saaks neid süüa. Kassi arvates on see ilmselt naljakas, ma ei suutnud oma silmi uskuda esimesel korral, kui seda nägin.»

13. «Võtsime hiljuti uue kassi ja kartsime, et meie vana kass võib talle oma küüntega liiga teha. Ostsime kunstküüned, et vanema kassi küüned poleks nii teravad. Naine valis veel eriti värvilised küüned, mis hästi silma paistaks. Panime need ilma probleemideta peale, kuid paar tundi hiljem leidsin küüned põrandalt. Mõtlesime, et ju siis peavad küüned kauem kuivama ja panime uuesti. Sama päeva õhtul nägin, kuidas kass oma uusi küüsi veekausis leotas ja siis ükshaaval need küünte küljest eemaldas.»

14. «Minu Saksa lambakoer suutis kuidagi nahka pista 60 nikotiininätsu. Kusjuures nätsude pakendit ta ei söönud. See kõik juhtus umbes kümne minuti jooksul. Veetsime pika pärastlõuna loomaarsti juures, kus koer kõik välja oksendas.»

15. «Minu kass teadis muidu täpselt, kuhu ta peab oma häda tegema, aga kui ta meie peale pahaseks sai, siis tegi ta suure junni täpselt meie voodi keskele. Aga seda ainult siis, kui me olime teda kuidagi välja vihastanud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles