Lennureisijate käsipagasist leiti 259 eksootilist lemmiklooma

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JUAN CARLOS ULATE/REUTERS

Amsterdami lennujaama töötajad olid sõnatud, kui soojuskaameraga tehtud pildid näitasid, et kolme reisija käsipagasis oli hulgaliselt erinevaid eksootilisi lemmikloomi.

Reisijate kohvritest leiti sisalikke, kilpkonni ja madusid. Väidetavalt olid loomad toodud Mehhikost ja nad polnud vahepeal näinud päevavalgust, neil polnud süüa ega õhku, kirjutab Daily Mail.

Kokku oli erinevaid loomi 259, ent kümme neist olid reisimise käigus surnud. Kolm reisijat, kellele eksootilise sisuga kohvrid kuulusid, olid hispaanlased ning nad olid teel Mehhikost Hispaaniasse. Kuna reisijate käitumine äratas kahtlust, otsustasid lennujaama töötajad nende käsipagasit kontrollida.

249 ellu jäänud looma toimetati turvalisse kohta. Ekspertide sõnul oleks mustal turul nende loomade eest võinud teenida umbes 60 000 naela ehk üle 70 000 euro.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles