Omapäi ringi hulkuv koer on võitnud linnaelanike südamed

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Koer Bruno on viimased 12 aastat peaaegu iga päev kõndinud üle kuue kilomeetri, et jõuda Longville'i linna inimesi tervitama.

Bruno hakkas ringi hulkuma juba üsna noorelt. Ühel päeval ristus Bruno tee Larry LaValleega, kes esialgu üritas koera õiget omanikku üles leida, aga kui ta sai aru, et tegemist on kodutu koeraga, võttis ta Bruno endale. Ent Bruno hing ihkas vabadust ja koerale meeldis pikki jalutuskäike ette võtta, kirjutab Bored Panda.

Larry proovis vahepeal Brunot isegi ketis hoida, et koer kaduma ei läheks, ent õnnetu koer oleks end peaaegu üles poonud, seega otsustas omanik, et laseb lemmikloomal ringi uidata. Larry on juba harjunud sellega, et vahel helistab keegi talle ja teatab, et on tema koera leidnud. Ta on harjunud ka sellega, et kui ta ütleb helistajale, et lasku koeral rahus edasi minna, siis valitseb teisel pool toru suur segadus. 

Longville'i linna elanikud on Brunoga ära harjunud ja neile meeldib koerakest näha. Bruno on oodatud külaline linnavalitsuses, raamatukogus, jäätisekohvikus, mitmes kontoris ja toidupoes, kus teda tervitatakse tavaliselt väikese snäkiga. Inimesed armastavad Brunot nii väga, et nimetasid ta linnakoeraks ja tema auks on linnas isegi puust kujuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles