Armas video: küülik ergutab trenni tegevat peremeest (1)

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küülik.
Küülik. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Loomasõbrale pole midagi meeldivamat kui lemmikuga koos aega veeta. See väike küülik armastab peremeest nii väga, et toetab teda iga tegevuse juures.

Küülik Bini sai esialgu kuulsaks seepärast, et oskab maalida ja korvpalli mängida, kuid nüüd vallutab ta loomasõprade südameid, sest teeb peremehele musi iga kord, kui too kõhulihaseharjutusi teeb, vahendab Daily Mail. 

Shai Lighter ja tema küülik Bini teevad kõike koos, sest lemmik võib kodus vabalt ringi kalpsata. «Ta on uudishimulik iga kord, kui trenni teen. Võimalik, et ta arvas algul, et õpetan talle uut trikki, ja talle meeldis, et olen temaga ühel kõrgusel,» selgitab Lighter.

Nüüd Bini teab, et trikkide õppimisega tegemist pole, ja iga kord, kui peremees asub harjutusi tegema, on küülik platsis.

Bini aitab peremeest ka teistel harjutustel. Kükke tehes jookseb küülik ümber Lighteri ja kätekõverduste puhul teeb hoopis peremees lemmikule iga kord musi, kui käsi kõverdab.

Bini tegemistega saab end kursis hoida ka tema sotsiaalmeedia lehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles