Politseinikud päästsid pisikese kutsika palavast autost

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autosse jäetud 2-nädalane kutsikas.
Autosse jäetud 2-nädalane kutsikas. Foto: Vida Press

Üks koeraomanik oli kuumal suvepäeval jätnud oma pisikese kutsika autosse ja politseinikud otsustasid koera päästmiseks autoakna lõhkuda.

Florida politseikapten Stephen Davis selgitas asja väga lihtsalt ja loogiliselt: «Ärge olge rumalad ega jätke 2-nädalast koera autosse. Sama kehtib ka laste kohta.» Florida politsei jagas seda lugu ka Facebookis ja juhtum sai väga palju vastukaja, kirjutab Inside Edition.

Politsei kuulis autosse jäetud kutsikast tänu tähelepanelikele möödujatele, kes ühe kaubanduskeskuse parklas koerakest olid märganud. Pealtnägijate sõnul oli väike koerake jäetud autos kõrvalistmele ja päike paistis talle otse peale, õnnetu koerake niutsus.

Sündmuskohale jõudnud politseinikud otsustasid autoakna purustada, et koer autost päästa. Väike koerake viidi loomade varjupaika, kuid hiljem anti koer omanikele tagasi, sest nii pisike kutsu vajab oma ema. Politseikapten Davis ütles, et neile jäi selgusetuks, miks oli kutsikas autosse jäetud. 

Florida politsei avaldas Facebookis karmi meeldetuletuse kõigile koeraomanikele: «Ärge tehke nii. Lihtsalt ärge tehke. Kui jätad koera palavasse autosse ja koer kannatab, siis me teeme kõik endast oleneva, et see loom sealt välja päästa. Me viime teie koera loomade varjupaika ja me viime teid politseijaoskonda. Nii teie kui te koer saate tähelepanu, toitu ja peavarju, kuigi erineval moel. Seega, ärge tehke nii.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles