Top 4: Euroopa parimad kassikohvikud

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonis asuva Lady Dinah's Cat Emporiumi vaateaken.
Londonis asuva Lady Dinah's Cat Emporiumi vaateaken. Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Kassisõprade rõõmuks on üha enam kohvikuid, kus saab lisaks toidu nautimisele ka kiisudega mängida. Kui plaanid Euroopas ringi reisida, siis tasuks teada, kus taolised kohvikud asuvad.

Elite Daily tõi välja neli kassikohvikut, mis asuvad Euroopa pealinnades ja mida iga kassisõber võiks külastada.

Pariis - Le Café des Chats

See kohvik asub Pariisis lausa kahes kohas. Kohvik teeb koostööd loomakaitseorganisatsioonidega kindlustamaks, et kassid on kohvikus võimalikult õnnelikud. Neid kasse ei panda kunagi puuridesse ja neil on piisavalt ruumi ringi liikumiseks. Kui oled Pariisis jalutamisest või poodlemisest väsinud, siis otsi kassikohvik üles ja saad maitsva kohvi kõrvale kasse paitada.

Brüssel - Le Chat Touille

See kohvik teeb koostööd kasside varjupaigaga, mille nimeks on Maison de Suzy. Kohvikusse valitakse kassid, kes on sõbralikud, kellele meeldib mängimine ja paitamine ning kes otsivad parajasti kodu. Sellest kohvikust võib leida väga erinevat tõugu kasse.

London - Lady Dinah's Cat Emporium

Lady Dinah's Cat Emporium on Londoni kõige esimene kassikohvik. See on väga populaarne koht, seega kui soovid sinna minna, pane eelnevalt laud kinni. Antud kohvik on selle vastu, et kassikohvikud peaksid olema maksimaalselt kasse täis. Nemad võtavad oma kohvikusse vaid mõned kassid, sest siis ei teki loomadel stressi. Kohvikus müüakse ka kassipiltidega küünekleepse ja taskupeegleid.

Amsterdam - Kattencafe Kopjes

See kohvik võtab korraga vastu vaid 20 klienti, et vältida olukorda, kus liigne rahvamass tekitaks kassides stressi. Erinevalt paljudest teistest kassikohvikutest, ei ole selles kohvikus tegutsevad kassid koduootel. Kopjes ongi nende koduks ja nad võivad vabalt terves kohvikus ringi liikuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles