Tippkirurg tuleb Eesti lemmikloomadele appi

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

2. ja 3. juulil tegutseb PetCity loomakliinikus taas Viini Veterinaariaülikooli tippkirurg dr Nikola Katic. Kaheks päevaks on kavandatud rida keerukaid operatsioone siinsetele lemmikloomadele, lisaks mitmed konsultatsioonid.

Serbias sündinud dr. Katic on lõpetanud Euroopa Veterinaarkirurgia residentuuri ja on tänapäeval tunnustatud kui oma ala juhtivaid spetsialiste Euroopas. Dr. Katic on spetsialiseerunud lemmikloomade pehmete kudede ja ortopeedia kirurgiale.

«PetCity loomakliinikul on ääretult hea meel, et saame kutsuda siia oma ala tippe Euroopast ja tuua sedasi parimatest parim veterinaarne abi meie klientidele nii mugavalt koju kätte,» lausus PetCity loomakliiniku peaarst dr Heli Säre, kes töötas dr Katic'iga aastaid koos Viinis.

Dr Säre on võtnud eesmärgiks tuua PetCity loomakliinikusse oma ala parimaid spetsialiste kogu Euroopast. «Sedasi saame pakkuda meie veterinaaridele kasulikku enesetäiendamise ja kogemuste vahetamise võimalust. Veterinaarmeditsiin areneb kiiresti ja oluline on kaasaegseimate tehnikatega end kursis hoida. Lisaks saavad meie lemmikloomad professionaalset abi väga spetsiifiliste erialaste oskustega arstidelt,» sõnas dr Säre. 

Juunis oli klientidel võimalus lasta oma lemmikut uurida Saksamaalt pärit veterinaar-ultraheli konsultandil dr Susanna Thamkel, kes koolitas siinseid loomaarste. Kevadel osales ligi 60 veterinaarassistenti PetCity loomakliinikus haavade käsitlemise töötas, mida juhendas Londoni Kuningliku Veterinaaria kolledži õendusjuht Hilary Orpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles