Saksa lambakoer riskis noort omanikku kaitstes oma eluga

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapper Saksa lambakoer Haus paranemas.
Vapper Saksa lambakoer Haus paranemas. Foto: Tamara Lush/AP

Seitsmeaastane Molly DeLuca mängis koduaias kaheaastase Saksa lambakoera Hausiga, kui nende aeda sattus mürgine lõgismadu. Pikalt mõtlemata otsustas truu koer oma noort omanikku kaitsta, kuigi sai ise maolt korduvalt salvata.

Hirmutav juhtum leidis Florida osariigis aset eelmise nädala kolmapäeval. Nähes lõgismadu, hüppas koer kiirelt mao ja tüdruku vahele ning sai kolm korda maolt salvata. Loomaarstide hinnangul said koera neerud seetõttu vigastada, kirjutab Time.com.

Koerale anti kiirelt vastumürki ja ta peaks arstide sõnul paranema. Tüdruku ema Donya ütles, et Molly ja Haus on lahutamatud, seega teda ei üllatanud, et koer oli valmis tüdruku eest oma eluga riskima. 

Pere kogus loomaarsti arvete maksmiseks GoFundMe keskkonna abil raha ja eelmise nädala reedeks saavutasid nad oma eesmärgi: tänu heade inimeste annetustele kogusid nad arvete tasumiseks 15 000 dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles