Piltuudis: kass varastab meeste aluspesu (1)

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Birgit ja tema saak.
Kass Birgit ja tema saak. Foto: Sarah Nathan

Nii nagu inimestel, on ka lemmikutel hobisid, millest nii mõnigi võiks saladusehõlma jääda. Uus-Meremaal elav kass Birgit varastab vabal ajal meeste aluspesu.

Kahe kuuga on Tonkinese tõugu kass koju toonud 11 paari aluspesu ja 50 sokipaari, vahendab BBC. Tema perenaine Sarah Nathan postitas kassi hobi ka sotsiaalmeediasse, kutsudes inimesi üle oma pesunööri üle vaatama, ehk on midagi puudu. Naine lisas pildi juurde, et on igasse postkasti pannud eraldi kirja, võib-olla igatseb keegi oma pesu.

Nathan sõnas, et märkas kassi veidrat hobi siis, kui pesukorvi hakkasid tekkima võõrad aluspüksid, mis ei kuulnud kellelegi. «Ühel päeval tuli Birgit koju, suus täiesti võõras sokk,» sõnas Nathan, lisades, et Uus-Meremaal pole kombeks kasse toas hoida ning kuna Birgit lindude ja hiirte jahtimisest ei huvitu, ei tundnud perekond, et peaks lemmikut ilmtingimata kodus hoidma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles