Nipid, kuidas oma lemmikust Instagrami-staar teha

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merisiga Fuzzberta.
Merisiga Fuzzberta. Foto: Monica Wu/Caters News Agency/Scanpix

Nii mõnedki loomaomanikud on oma lemmikud Instagrami üles pildistanud ning paljud neist on kogunud endale sadu kui mitte miljoneid fänne.

Portaal The Dodo järjestas parimad nipid, kuidas oma lemmikust sotsiaalmeedia staar teha.

1. Armasta oma lemmikut jäägitult. Sinisilmse kass Coby perenaine Rebecca sõnas portaalile The Dodo, et lemmiku pildist peab õhkama armastust neljakäpalise sõbra vastu. End mugavalt tundev loom poseerib parema meelega ka kaamerale.

2. Postita iga päev. Iga päev suurenevale fänkonnale tuleb pakkuda seda, mida nad soovivad: rohkem pilte. Fotode jagamisel tasub jääda mõistlikuks ning jagada ainult parimad kaadreid.

3. Näita lemmiku iseloomu. Iga lemmik on isemoodi ning seda tasub oma jälgijatele näidata. «Näiteks Coby on armas ning naudib lähedust,» selgitab Rebecca, lisades, et igast pildist peab lisaks armastusele õhkuma ka looma iseloomu.

4. Pööra pildile tähelepanu. Foto tegemisel tasub kindlasti jälgida, et lemmik poleks ülevalgustatud, jääks fookusesse.

5. Ära suru riideid selga. Vastu lemmiku tahtmist talle riiete selga panemine ei mõju hästi pildile ega suhtele loomaga. «Kunagi ei tohi teha midagi, mis lemmikule põhjendamatult ebamugavust valmistab,» selgitab Rebecca.

6. Ei tasu üle mõelda. Rebecca sõnul ei ole kunagi olnud eesmärgiks tuhandeid ja miljoneid fänne koguda. «Alustasin lihtsalt vahvate piltide jagamisega,» selgitab Rebecca. 35 nädalaga on Coby kogunud 350 000 jälgijat. Naise sõnul ei tohi Instagramist teha omaette eesmärki, vaid keskenduda emotsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles