Galerii: Karvutu merisiga võtab vanni

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karvutu merisiga Strawberry Shortcake on omamoodi haruldus, sest lisaks karvadeta kehale on tal ka armastus vahuvanni vastu.

Fotograaf Erin Bonilla ja merisigade aretaja Heather Beebe'i koostöös valmis omamoodi fotoseeria karvutust meriseast vahuvannis, vahendab Daily Mail.

Strawberry Shortcake on baldwini tõugu, kes on sündinud küll karvadega ent need kukuvad välja, jättes karvkattega ainult looma jalad. Fotograaf Erin Bonilla sõnul püüab ta piltide tegemisel aimata alati suuremat lugu. Ta käib enne fotosessiooni ostlemas, valib värvigamma ja paneb kokku fotode stiili. Merisea piltide teemaks oli luksuslik buduaar uhke vahuvanni ja kaunite lilledega.

«Strawberry armastab pildistamist. Kuna ta osaleb tihti näitustel, on loomulik, et teda kätte võetakse ja talle palju tähelepanu pööratakse,» sõnab Bonilla.

Karvutu merisea pildid leiavad koha lasteraamatus, kus piltidega püütakse näidata, et alati peab olema iseendaga rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles