Mida võiks koerale jõuludeks kinkida?

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused.
Kingitused. Foto: SCANPIX

Jõulude ajal tasub pilk pöörata ka neljakäpaliste sõprade poole ning ka nende jaoks kingikotti head-paremat poetada.

Vastavatud Pet City on kokku pannud nimekirja, mida tarvilikku oma parimale sõbrale jõuludeks kingikotti pista.

Tegelusmatt

Tegelusmatt igas eas ja igat tõugu koertele. Busteri tegeleusmatile on kinnitatud erinevaid tegevusi tegema innustavad elemendid, millele on võimalik lisada erinevaid ülesaneid erineva raskusastmega ühest kolmeni. Hind 54,90 eurot (PetCity XL kaupluses tutvumishind kuni 10. jaanuarini 38,43 eurot).

Tegelusmatt koertele. Foto:
Tegelusmatt koertele. Foto: Foto: Pet City

Talvejope

Tuule ja veekindel RUKKA Pets Blizzard jope, millele annab soojust ja mugavust sisemine fliis. Jopega on võimalik igasugune tegevus ning sobivad ka karmimad ilmastikutingimused. Erinevad värvid ja 7 suurust (25 - 55cm) Hind alates: 41,90 eurot (hetkel PetCity XL kaupluses kõik RUKKA Pets joped ja kampsunid -15%).

Jope koerale. Foto:
Jope koerale. Foto: Foto: Pet City

Jõulukondid- ja helbed

Lõbusad, teemakohased ja hammastele kasulikud helbed ja kondid. Hinnad alates 2,99 eurot.

Jõuluteemaline kont koerale. Foto:
Jõuluteemaline kont koerale. Foto: Foto: Pet City

Poes on saadaval ka kinkekott koerale, mis sisaldab pesukinnast, mängupalli, kuivšampooni, koerapasteeti, konservi, koerašokolaadi, kiuvtoidupakki ja maiust, täsissööta ning täissööda pakikest kanaga. Lisaks RUKKA-lt väike üllatus ka peremehele. Sisuka kingikoti hinnaks on 9,99 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles