Uut lemmikloomakeskust külastas üle 3000 inimese

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Pet City avamisel.
Koer Pet City avamisel. Foto: Tiit Mõtus

Tallinnas Rannamõisa teel avati teadaolevalt Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL, mille avamispidustustele kogunes särav seltskond Eesti tuntud lemmikloomaomanikke. 

Nädalavahetusel väisas uut keskust üle 3100 inimest. «Meil on väga hea meel teostada kontseptsiooni, kus kõik lemmikloomadele suunatud tooted ja teenused on ühe katuse all. Nüüd saame pakkuda loomaomanikele Euroopa tasemel lemmikloomahooldust ja anname oma panuse lemmikloomakultuuri arendamisse Eestis. See on ka üks meie missioone,» sõnas Pet City juhatuse liige Merike Kaesveld.

Lemmikloomakeskust külastanud neljakäpaline. Foto:
Lemmikloomakeskust külastanud neljakäpaline. Foto: Foto: Tiit Mõtus

Ühe katuse alla on koondatud lemmikloomatarvete kauplus, kliinik, lemmikloomade iluhooldus, treeningsaal ja lemmikutele mõeldud hotell. Igatsust tundev lemmiku peremees saab igal hetkel tuppa paigutatud veebikaamerate kaudu vaadata, kuidas ta neljakäpalisel sõbral läheb.

Lemmikloomakeskust avanud neljakäpaline külaline. Foto:
Lemmikloomakeskust avanud neljakäpaline külaline. Foto: Foto: Tiit Mõtus

Eesti esimene Pet City keskus avati suvel Pärnus. Viie aasta jooksul on Pet Cityl kavas laieneda üle kogu Baltikumi ning avada Baltikumis ligi 70 kauplust, neist osade juures saab olema ka kliinik, mis avatakse täies mahus jaanuaris. «Meie erakorralise meditsiini osakond on varustatud kõige kaasaegsema aparatuuriga ning teostab intensiivravi, mis võimaldab ka kõige kriitilisematele patsientidele siiski elulootust anda,» sõnas kliiniku omanik, nii Eestis, USAs, Austrias, Iirimaal, Suurbritannias ja Hong Kongis õppinud, õpetanud ja töötanud veterinaariadoktor Heli Säre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles