Heli Säre: Koos võidame kõik lahingud!

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avas uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL 11.12.2015
Tallinnas avas uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL 11.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas avatud põhjamaade suurima lemmikloomakeskuse kliiniku peaarst Heli Säre sõnas reedeses avakõnes, et arstid teevad omalt poolt kõik, et pakkuda loomadele parimat võimalikku arstiabi.

«Igal lemmikloomal on väärtus tunda end lemmikuna ja igal peremehel on väärtus tunda end hea peremehena,» sõnas Säre reedel Pet City avamispeo kõnes, lisades, et kui peremees usaldab oma lemmiku kliiniku hoolde, tahab ta olla kindel, et just kliiniku jaoks on loom nagu arstide enda lemmik.

«See, mida me teeme, on kooslus armastusest ja meditsiinist. Ei ole kasu armastusest, kui puuduvad vahendid ja oskused. Ei piisa ka vahenditest ja oskustest, kui puudu jääb armastusest,» sõnas Säre, lisades, et uue kliinikuga algab lemmikloomade armastuses uus ajajärk, kus ületatakse võimaluste piire ja laiendatakse arstiabi võimalusi. «Meil on 750-ruutmeetrine kooslus tippmeditsiinist, tehnikast ja armastusest,» lubas Säre.

Hetkel töötab Pet City vastavatud kliinikus 16 inimest: 6 loomaarsti, 8 assistenti, radioloogiatehnik, füsioteraapia assistent. Uuest aastast on kliinik tööks täiel määral valmis. Säre sõnul on kliinik avatud 24 tundi ööpäevas. Olemas on ka lemmikutele mõeldud verepank. 

Pet City kliinik hakkab muuhulgas pakkuma teenuseid, mida teistes lemmikute kliinikutes hetkel veel ei pakuta. Rannamõisa kliinikus saab läbi viia erinevaid keerulisemaid operatsioone ning uuringuid, mida on seni olnud võimalik teha lähimatest riikidest vaid Soomes, näitena toob Säre menetlus-radioloogilised toimingud - sealhulgas angiograafilised protseduurid, mille abil saab tuvastada ja ravida erinevaid veresoonkonna haigusi.

«Hoolitsege ja armastage oma väikseid sõpru. Nõudke neile parimat. Tingimusteta armastus, mis looma ja peremehe vahel on, on uskumatult erakordne. Kui peremees on looma pärast mures ja ei suuda seda sõnadega kirjeldada, siis sel hetkel oleme valmis panustama üle oma võimete ja me teeme seda koos. Ja võidame kõik lahingud,» sõnas Säre. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles