Eesti Loomakaitse Selts kogub toetust steriliseerimise kampaania jaoks

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassid loomade turvakodus.
Kassid loomade turvakodus. Foto: Priit Simson

Eesti Loomakaitse Selts kogub toetust, et uuel aastal korraldada üle-eestiline kasside ja koerte steriliseerimise ning kastreerimise kampaania. 

Hulkuvate, hüljatud, haigete ja näljaste loomade ravimise ja koduotsingute kõrval tegeleb Eesti Loomakaitse Selts ka tagajärgede ennetamisega. Sellepärast soovib ELS korraldada teavituskampaaniaid, mis paneks loomasõpru märkama abivajajaid. Ennekõike soovivad loomakaitsjad, et loomasõbrad hoolitseks oma lemmikute eest nii, et loom ega tema soovimatud järglased ei satuks tänavale. 

Kahest kassist kasvab paari aastaga mitmekümnepealine kassikoloonia, mille eest hoolitsemine käib inimestele üle jõu ja mille liikmed kannatavad paljude puuduste käes.

Korjatud annetustega soovitakse korraldada 2016. aasta veebruaris enne kevadist poegimisaega üle-eestiline kampaania, millega kutsutakse loomaomanikke oma lemmikuid steriliseerima või kastreerima. Nii soovitakse vähendada soovimatute järglaste, kassikolooniate ja stressis koduloomade arvu. 

Oma annetuse saab teha siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles