Tallinna Loomaaed kutsub inimesi loomadele vaderiks

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05: TALLINNA LOOMAAED, MATI KAAL   : TALLINN, EESTI, 25MAY11
Tallinna Loomaaed. Mati Kaal. 
lt/Foto:LIIS TREIMANN
TLMP05: TALLINNA LOOMAAED, MATI KAAL : TALLINN, EESTI, 25MAY11 Tallinna Loomaaed. Mati Kaal. lt/Foto:LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Loomaaia direktor Mati Kaal kutsus eile hommikul ETV saates «Terevisioon» inimesi loomaaia asukaid toetama. 

Vaderiks ehk ristivanemaks olemine tähendab ühe või ka mitme loomaaia elaniku toetamist ning aidata kaasa loomaaia edendamisele. «Me ei korja loomadele söögiraha, sest see on meil garanteeritud, vaid kogume raha loomaaia arenduseks,» rõhutab Kaal, märkides, et loomaaiandus areneb kiiresti ning vajab toetust kõikjal maailmas. 

«Meil on hea meel iga annetuse eest,» sõnab Kaal, lisades, et esimeseks vaderiks üldse oli Tallinna Kaubamaja, kes toetab merikotkaid siiani. Tubli töö eest tunnustas Loomaaia Sõprade Selts kaubamaja aasta loomaaia sõbra tiitliga. 

Looma saab valida ja lepingu saab Loomaaia kodulehelt, kus on kirjas ka loomade aastase toidulaua maksumus. Toestust ei pea kohe ära maksma, vaid selle võib jagada kogu aasta peale.

Küüliku, tupaia, merisea või oravsusliku aasta toidulaua maksumus on 15 eurot, suuri madusid nagu tiigerpüütonit või kollast anakondat saab toetada 210 euroga. Kel võimalusi rohkem, siis aafrika elevandi aastase toidulaua maksumuseks on arvestatud 6500 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles