Fotod: Prantsusmaa võttis vastu Venemaa kingitud kutsika

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa siseminister Igor Zubov ja Prantsuse suursaadik Venemaal Jean-Maurice Ripert hoidmas kingitavat kutsikat
Venemaa siseminister Igor Zubov ja Prantsuse suursaadik Venemaal Jean-Maurice Ripert hoidmas kingitavat kutsikat Foto: Alexander Shcherbak/Alexander Shcherbak/TASS

Prantsuse suursaadik Venemaal Jean-Maurice Ripert võttis pidulikul tseremoonial vastu kutsika, mis kingiti solidaarsuse märgiks Pariisis terrorivastases võitluses langenud koera asemele.

7-aastane belgia lambakoer Diesel hukkus möödunud kuul Prantsuse politsei haarangutes, mis olid suunatud Pariisis toimunud terroriaktides kahtlustatavate osalejate tabamiseks. Hukkunud koerale avaldas austust kogu maailm, vahendab agentuur AP.

Prantsusmaa toetuseks otsustas Venemaa siseministeerium kinkida neile Dobrynya-nimeline saksa lambakoera kutsikas. Siseministeeriumi pressiesindaja Elena Alekseeva sõnas, et Dobrynya on küll kutsikas, aga loodetavasti saab temast terrorivastase politsei ridades uus tähtis liige.

Suursaadik Ripert kiitis üleandmistseremoonial kingitust kui «žesti, mis tuleb südamest». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles