Lemmiku advendikalender: 3. detsember

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jane Liis Kaasik

Tänase kalendri aknakese taga on 13-aastane rottweiler Fergie.

Perekond Kaasiku sõnul on Fergie äärmiselt sõbralik ja armastab tohutult lapsi. Nooremaga oli koer suurepärane lapsehoidja. «Kui meil käisid külalised väikeste lastega ja laps nutma hakkas, oli Fergie see, kes esimesena kohale jooksis ja beebi nägu üle limpsida püüdis,» selgitab perenaine.

Fergiele meeldivad pikad jalutuskäigud ja nagu ilmselt paljudel koertel, on ka tal eriline suhe lindude ja kassidega. 

«Varem pruukis mõnel inimesel ainult tema lähedal näuguda, kui ta juba haukuma ja siia-sinna jooksma hakkas, aga praeguseks ei lase ta ennast sellest enam lollitada. Kui keegi kassi häält teeb, tõstab ta ainult pea ja vaatab näugujale ülimalt tüdinud pilguga otsa, nagu tahaks küsida, kas teine peab teda tõesti ikka veel nii rumalaks,» räägib perenaine.

31. detsembrini avaneb Lemmikus iga päev aknake lugejate jõuluteemaliste piltidega kodus elavatest karvastest sõpradest. 

Jõuluteemalised pildid koos autori nime, heade soovide ja lemmiku lühikirjeldusega on oodatud kerttu-kadi.vanamb@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles