Kas kassivideost võiks saada kinohitt?

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass ja tehnoloogia
Kass ja tehnoloogia Foto: Kerttu-Kadi Vanamb

Miljoneid inimesi iga päev lõbustavad kassivideod võivad internetist üsna pea kinoekraanidele kolida.

Minneapolises on igal aastal traditsiooniks korraldada kassivideode festival, mis viimasel ajal on järjest populaarsemaks muutunud, vahendab BBC.

«On hea teada, et ma pole ainus veidrik, kes internetis naljakaid loomavideoid vaatab,» räägib üks kassimaalinguga noormees.

«Inimesed tulevad kokku ja teevad midagi täiesti naeruväärset!» sõnab festivalil kaamera ees esinenud naine. Arvatakse, et kassivideodest võiks kinosaalides saada järgmine hitt ning mitmed kinoketid on kaalunud loomavideode näitama hakkamist.

Kassifestivali populaarsus on Manchesteris toimuval konverentsil «This Way Up» üles võetud.

Konverentsi organiseerinud Sambrooke Scott sõnab, et kultuurfilme näitavad kinod võiksid kassivideod kavva võtta, sest need on mõeldud väga laiale vaatajaskonnale.

Samas ei ole kõik kassisõbrad nõus, et loomavideod võiksid kinoekraanidel olla. «Inimesed tahaksid vaadata midagi sellist, mis kohe online´is kättesaadav pole. Kassivideod teevad küll inimeste tuju heaks ja on tore vaadata, aga ma ei usu, et keegi tahab selle eest piletiraha maksta,» selgitab üks skeptikutest.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles