Päevapilt: 881 päeva kodu ootav Esmeralda

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmeralda
Esmeralda Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Kasside Turvakodus ootab oma päris esimest kodu juba 881 päeva kass Esmeralda. 

Õrn ja habras Esmeralda on Turvakodus armastavat paikätt oodanud kõige kauem. Esimest korda Turvakodusse saabudes polnud tal kunagi oma kodu olnud, kass isegi ei teadnud, mis on pehme ase ja soe tuba. Esmeraldal polnud aimugi, mis tähendab inimese armastus või hea toit. 

Aja möödudes hakkas Esmeralda kaitsva kesta alt kooruma habras nurrik, kellesse, selgus, et mahub kogu maailma hingesoojus. Esmeralda silmadest särab vastu tänu, armastus ja hellus, selgitavad Kasside Turvakodu vabatahtlikud. Lastega on tublil kassil lähedane side, sest tema näol on tegemist just kui armsa ja pehme kaisukassiga. Lapsed võivad Esmeraldat tundide kaupa silitada, sest kassil pole pehme inimkäe vastu midagi. 

«Igal õhtul kustutame Turvakodus tuled ja paneme ukse enda järel kinni. Esmeralda aga ootab oma kodu Turvakodus ikka edasi. Oma päris esimest kodu,» seisab Kasside Turvakodu Facebooki lehel

Esmeraldal on oma uuele kodule pakkuda palju: ühe elusolendi hing, süda ja jäägitu armastus. Esmeraldaga saab tutvuma minna kirjutades aadressil info@kassideturvakodu.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles