Tartus avaldatakse karusloomafarmide vastu meelt

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mink
Mink Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

27. novembril toimub Tartus meeleavaldus «Karusnahk on röövitud elu», millega soovitakse tähelepanu tõmmata loomade julmale tapmisele.

Meeleavaldusega loodetakse tõmmata tähelepanu neile loomadele, keda hoitakse kasuka saamiseks väikestes puurides ning hiljem tapetakse gaasi või elektriga. «Seda kõike tehakse täiesti ebavajalike toodete nimel, mille järgi karjuv vajadus puudub,» seisab üleskutses.

«Me peame seisma ja kõnelema nende ohvrite eest, kes jätkuvalt kannatavad ja surevad, et läbi nende piinade saadud nahk võiks olla kellegi staatuse- või egosümboliks. Kui meie neid ei kaitse, siis kes?»

Meeleavaldus toimub 27. novembril kell 17.00 Tartus Küüni 5b nurgal. Vajalik on ette registreeruda, mida saab teha siin.

Loomade eest võitleva organisatsiooni Loomade Nimel korraldatud sarnane aktsioon leidis aset oktoobri algul, kus mälestati põllumajandusloomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles