Viieaastane poiss puhkes nutma, kui pikalt kadunud kass koju jõudis

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass. Pilt on illustratiivne.
Kass. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Suurbritannias elavad Michelle Humber ja tema viieaastane poeg Ronnie läksid kohalikku varjupaika endale uut kassi võtma, kui juhtus midagi imelist.

Perekonna kass Phoenix kadus eelmise aasta maikuus, ning ema viis poja endale uut lemmikut valima. Varjupaigas väljavalitud kassi kõrvalpuuris elas aga nende oma Phoenix, vahendab Daily Mail.

Nüüd plaanib perekond lisaks Phoenixile koju viia ka kõrvalpuuris elanud Orlando. Kahe lapse ema Michelle Humber sõnab, et poisid olid pärast kassi kadumist väga löödud, sest lemmik oli nende parim sõber, kellega sai alati mängida.

«Mõlgutasime juba paar nädalat mõtet uus kass võtta, lastele idee meeldis, sest nad igatsesid väga Phoenixi järele,» räägib Humber, lisades, et tema ja viieaastane poeg Ronnie seadsid sammud kohalikku loomade varjupaika ning valisid välja Orlando. Nädal hiljem potentsiaalset lemmikut uuesti vaatama minnes märgati kõrvalpuuris nende oma Phoenixit.

«Ronnie märkas Phoenixit kohe ning ta hakkas rõõmust karjuma ja hüppama. Kass hakkas niipea nurruma kui temani jõudsime,» rõõmustab Humber. Naine lisas, et olgugi et kassil oli mikrokiip, oli see registreeritud pere vanale aadressile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles