Populaarne rändnäitus «Olen loomade poolt» jõudis Keilasse

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Nestor lemmikloomaga.
Madis Nestor lemmikloomaga. Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Novembris esitletakse Keila kultuurikeskuses populaarset plakatinäitust «Olen loomade poolt», mis toetab karusloomafarmide keelustamist Eestis.

Näitusel on 20 fotot, millel astuvad üles tuntud Eesti inimesed. Plakatinäitust on varem esitletud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Narvas, Viljandis ja Kuressaares.

Fotodel poseerivad lemmikloomadega Fotodel poseerivad lemmikloomadega Ardo Kivi, Elina Born, Hasso Krull, Ivo Uukkivi, Jaan Kaplinski, Jim Ashilevi, Kadi Toom ja paljud teised tuntud Eesti inimesed. Fotode autor on Krõõt Tarkmeel, kujundajad Allan Appelberg ja Gert Gutmann.

Petitsioon karusloomafarmide keelustamiseks kogus kokku 1180 digiallkirja ja ligi 9000 käsitsi või e-posti teel antud allkirja. Eelmise aasta 21. novembril viis loomade eestkoste organisatsioon Loomus allkirjad ja märgukirja riigikokku.

Nii plakatinäitus kui ka digiallkirjade kogumine on osa MTÜ Loomuse pikaajalisest kampaaniast „Olen loomade poolt“, mille eesmärk on teiste Euroopa riikide eeskujul piisava üleminekuaja järel keelustada karusloomafarmide pidamine Eestis.

Näitus on Keila kultuurikeskuses aadressil Keskväljak 12 on avatud 3. novembrist 30. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles