Uus leiutis selvepiltide maastikul: selfiepulk koertele

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa edevat huskyt Riseth, Kista, Singel, Trasti and Jena jäädvustasid end kaameraga.
Kaheksa edevat huskyt Riseth, Kista, Singel, Trasti and Jena jäädvustasid end kaameraga. Foto: Chanel Cartell, Stevo Dirnberger

Koerasõpradele on elu eriti lihtsaks tehtud, sest need, kes armastavad endast pilti teha, saavad nüüd foto peale ka oma koera.

Koeraomanike muresid on kuulda võetud, sest nüüd ei pea enam muretsema, kas koer vaatab otse kaamerasse või mitte. Nimelt on välja tuldud selfiepulgaga, mille otsas piiksuv tennisepall. Väidetavalt peaks koera tähelepanu minema pallile ning omanik saab teha nii palju pilte kui parajasti vaja, vahendab The Mirror.

Idufirma kirjutab Kickstarter lehel, et juhul kui koera niisama pall ei huvita, võib looma tähelepanu püüda palli piiksutamisega.

Koertele mõeldud selfiepulka on toetanud juba 665 inimest ning vajaminevat summat 7000 dollarit (umbes 6200 eurot) on ületatud üle kahe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles