Hobune sõitis Dublini trammis jänest

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laiguline mära reisis Dublini trammis koos omanikuga
Laiguline mära reisis Dublini trammis koos omanikuga Foto: My Lovely Horse Rescue

Dublini trammisõitjad olid mõned päevad tagasi tõelises hämmingus, kuna trammi oli oma jalavaeva tulnud vähendama üks noormees hobusega.

Kuna vaatepilt neljajalgsest kapjadega reisijast oli ebatavaline, tegid reisijad hobusest fotosid ning jagasid neid sotsiaalmeedias.

Kuna hobune oleks võinud ehmuda ja seeläbi vigastada nii ennast kui reisijaid, kommenteerisid My Lovely Horse Rescue esindajad juhtunut Facebookis: «Mõned inimesed leiavad selle olevat lõbus... Nad võivad olla kindlad, et vaene hobune ei naernud.»

Juhtunu pani hobusekaitsjaid kulmu kortsutama ja küsima: «Mis on meie maal juhtunud? Kas me tõesti hoiame eemale ja laseme loomale nii teha ning riskime inimeste tervisega?»

Kui trammijuht viimaks hobust märkas, palus ta selle omanikul ühistranspordist lahkuda. See aga ei osutunud nii lihtsaks kui trammi sisenemine. Kas hirmust või muul põhjusel ei soovinud hobune trammist lahkuda, mistõttu tuli tema väljalükkamiseks kasutada kahe tugeva mehe abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles