Video: Vasikapoiss sai rattad alla

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol olev vasikas ei ole juhtunuga seotud.
Fotol olev vasikas ei ole juhtunuga seotud. Foto: Reuters

Lihatööstusest päästetud liikumispuudega vasikapoiss sai varjupaiga toetusel abirattad alla.

Duke on vasikapoiss, kes üle viie kuu pääses tegema seda, mis ühele vasikapoisile meeldida võiks: ta sai jälle karjamaale rohtu sööma.

Liikumispuudega Duke´i ähvardas lihatööstusest tapamajja saatmine, ent appi tuli farmiloomade varjupaik Calf Sanctuary, mille armastav perenaine Sharon looma oma hoole alla võttis. Koos tublide varjupaiga töötajatega sai Duke endale liikumiseks ratastooli, millega saab ta ringi veereda.

Varjupaik ei anna aga alla. «Kui tegemist on neuroloogilise veaga, on paranemise protsess pikk,» seisab video all. Sharon ja teised varjupaiga töötajad usuvad loomadele teise võimaluse andmisesse ja loodavad imelist paranemist.

Calf Sanctuary on Suurbritannias ühe pere loodud farmiloomade varjupaik, kus aidatakse haigeid või väärkoheldud farmiloomi ning võideldakse nende julma kohtlemise eest.

For the first time in five months I am now able to graze Ma and da are buzzing A sight she thought she would never seeDa has just called Ma and told her I'm refusing to go to bed tonight as I have got my grazing head on Another fantastic day

Posted by Duke Bullock on 19. august 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles