11-aastane neiu tegi Läänemaa loomade varjupaigale reklaamvideo

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miki Läänemaa kodutute loomade varjupaigas
Miki Läänemaa kodutute loomade varjupaigas Foto: Läänemaa kodutute loomade varjupaik

11-aastane neiu tegi omaalgatuslikult Läänemaa kodutute loomade varjupaigale südamliku video, et varjupaik saaks seda oma kodulehel kasutada.

Mõned päevad tagasi kirjutas Läänemaalt pärit Lota Kuusmann Varjupaikade MTÜle: "Mina käisin Haapsalu loomade varjupaigas ning tegin seal neile video, et nad saaksid panna selle oma kodulehele. Avaldage arvamust ☺ Ise tegin kõik (Olen 11)."

Varjupaikade MTÜ jagas oma Facebooki lehel kiitust ja tänu Lotale: „Kui kõik 11-aastased oleksid nii tublid ja südamega asja juures, siis umbes 10-20 aasta pärast võiksid varjupaikade töötajad rahus pensionile minna. Vahva oled, Lota, aitäh Sulle!

Lota on varjupaiga jaoks tehtud videosse üles võtnud kodu ootavate koertega mängimist ja neile trikkide õpetamist ning kasside ja koerte igapäevast elu Läänemaa kodutute loomade varjupaigas.

Mõned päevad tagasi kirjutas 11-aastane Lota Kuusmann Läänemaalt: "Mina käisin Haapsalu loomade varjupaigas ning tegin seal neile video,et nad saaksid panna selle oma kodulehele. Avaldage arvamust☺ Ise tegin kõik (Olen 11)."Täpsustame, et tegu on siiski Läänemaa kodutute loomade varjupaigaga. Kui kõik 11-aastased oleksid nii tublid ja südamega asja juures, siis umbes 10-20 aasta pärast võiksid varjupaikade töötajad rahus pensionile minna :) Vahva oled, Lota, aitäh Sulle!

Posted by Varjupaikade MTÜ on 26. august 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles