Peruulased vaidlevad: kas kahe peaga vasikas toob halba õnne?

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol olev vasikas ei ole juhtunuga seotud.
Fotol olev vasikas ei ole juhtunuga seotud. Foto: Reuters.

Peruus sündinud kahe peaga vasikas ei ole põllumajandusosakonna juhi sõnul keskkonnareostuse tagajärg.

Küla, kus loom sündis, on jagunenud kaheks: ühed ütlevad, et vasikas toob head, teised, et halba õnne. Mõned kohalikud peavad kahe peaga vasikat Jumala saadetud märgiks, samal ajal kui teised leiavad, et see on märk keskkonna reostusest, kirjutab The Mirror.

Vasikas ei suuda ise süüa ega seista, nii vajab ta farmerite abi. Loomal on kaks pead, kaks nina, kaks paari silmi ja kaks suud.

Veterinaar ja põllumajandusosakonna juht Rolando Ballena Chumioque püüdis hirmunud külaelanikke rahustada, sõnades, et tegemist võib olla sünnidefektiga, mis on tingitud emale tiinuse ajal manustatud antibiootikumidest. Ta eitas, et vasikas võib olla keskkonnareostuse tagajärg, lisades, et loom ei pruugi kaua eladagi.

Samas piirkonnas sündis kahe peaga vasikas aastal 2009, kuid siis oli üks peadest surnud ning teist suudeti patoloogia laboris seitse kuud elus hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles