Must kass Bert pääses pärast kuut aastat pere juurde tagasi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisupoeg Võru koduta loomade varjupaigas
http://voru.varjupaik.ee/
Kiisupoeg Võru koduta loomade varjupaigas http://voru.varjupaik.ee/ Foto: Varjupaikade MTÜ

Must miisu Bert haihtus kuus aastat tagasi õhku, ent õnne naeratades pääses ta pere juurde tagasi.

10-aastane kass leiti ehituselt, kus ehitustöölised ta päästsid. Tema õnneks oli tal kiip, mis talle pärast esimest kaotsiminekut pandi, vahendab portaal Express.

Ehitajad leidsid Berti lammutamisele minevast hotellist, mis asus kassi kodust 56 kilomeetri kaugusel. Ehitajad olid kassi pärast mures ning kartsid, et loom võib lammutustöödel viga saada. Bert anti üle varjupaiga töötajatele, kes kiibist saadud andmete kaudu võtsid ühendust looma perega. «Ootamatult selgus, et tegemist on armastatud lemmikuga, kes on perest juba pikka aega kaugel olnud. See tõestab, miks loomade kiipimine nii oluline on,» lisavad töötajad.  

Kim Harris ja tema poeg Joshua olid kartnud kõige hullemat pärast seda, kui nende kiisu 2009. aastal omavoliliselt jalutama oli läinud. «Kui Bert ära kadus, panime üles otsimiskuulutusi ja helistasime varjupaikadesse, aga keegi ei teadnud kassist midagi. Aja möödudes hakkasin kartma kõige hullemat ja arvasin, et võib-olla jäi ta auto alla. Läksime talle kohe samal õhtul järele kui meile helistati. Bert oli meid nähes nii õnnelik ja hakkas kohe nurru lööma,» räägib perenaine.

Bert magab nüüd Joshua voodis ning ei saaks õnnelikum ollagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles