Keevat vett kaela saanud koer paranes imekombel

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahavähivastane kreem on lemmikloomadele ohtlik.
Nahavähivastane kreem on lemmikloomadele ohtlik. Foto: SCANPIX

Koeratüdruk Girlie leiti Londoni lähedalt ning looma põletushaavad olid nii rasked, et arstid ei andnud talle elulootust. 

Loomaarstid arvavad, et keevat vett kallati koerale kaela otse potist ning kardeti, et loom ei jää elama, kirjutab Daily Mail.  

Sündis aga ime ning koer sai endale uue armastava perekonna, ning peab esialgu päikesepõletuse vältimiseks kandma T-särke.

Mees, kes oli koera eest vastutav, tunnistas viimaks, et ei viinud looma õigel ajal arsti juurde. Mehele määrati eluaegne lemmikloomapidamise keeld. Lisaks tunnistas mees, et tekitas koerale kannatusi ning nüüd peab Paul Browni ühe aasta jooksul tegema 150 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Uurijad ei suutnud kindlaks teha, kes Girlie'le vett kaela kallas ning rohkem Brownile süüdistusi esitada ei saa.

Browni kaitsja sõnul vaatas mees Girlie't kaks nädalat kui sõber maja renoveeris, ent kuna Brown ei võtnud omanikuga kordagi ühendust ning eiras omanike soovi koeraga suhelda, määrati mehele lisaks trahv 700 eurot.

Nicole Broster, kes Girlie't esimesena nägi sõnas, et kolmandik koera kehast oli põlenud ning nahka lihtsalt koorus. «Ta oli uskumatult vapper ja elujõuline, ma teadsin, et ta tuleb sellest välja,» lisas Broster.

Girlie uus peremees Phil Bennett sõnas, et paranemine on imeline. «Oleme talle T-särgi selga pannud ja määrinud päikesekreemiga. Arvestades, mida ta on läbi elanud, ei uskunud ma, et ta laseks endale kedagi lähedale. Tema aga lausa viskub inimestele sülle! Ta on sõbralik ja armastav,» räägib mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles