Kerli Dello kööki tungis metssiga

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiget metssiga silmates tuleb sellest teada anda hädaabinumbrile.
Haiget metssiga silmates tuleb sellest teada anda hädaabinumbrile. Foto: Ants Liigus

Endise telediktori Kerli Dello puhkus sai avapaugu omavoliliselt külla tulnud metsseaga.

Dello kirjutab oma Facebooki lehel, et päikesest ja päevatoimetusest oimetuna vaatas ta rahulikult kell kümme õhtul telerit.

Rahu rikkus toauks, mis järsku avanes. «Nagu õudusfilmis. See pole tuul. Ei saa olla, sest tuult ei ole,» seisab postituses.

Tegemist polnud tõesti tuulega, köögist jooksis naisele vastu metssiga.

Tegemist oli Kerli Dello naabrite seaga. Naabrid olid kodustanud pisikese poja, kellega Dello on varemgi kohtunud: siga sõi ära värskelt istutatud taimed. Tookord pandi siga ketti.

Nüüd oli siga keti üle pea tõmmanud ja asunud Dello köögist süüa otsima. «Teen daamilikult tsuu, tsuu, tsuuu, mine välja!» kirjutab naine. Siga ründab ja ei lahku.

Pärast väikest madinat jäi Dello peale ning üritas helistada naabritele. Naabrimees vastu ei võtnud, seega ei jäänud muud üle kui helistada numbrile 112.

Mõne minutiga oli kohal päästeauto ja kohalik jahimees, kelle politsei oli välja ajanud. Päästekomandole lisandus politsei ja kolmanda talu peremees, kellele siga sülle jooksis.

Arutelu tulemusena viidi siga kolmanda naabrimehe juurde. Kerli Dello sõnul lubas naabrimees täna asjaga tegeleda, mil moel, ei osanud naine öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles