Laevakapten otsib tööportaalis auriku meeskonda laevakassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass
Kass Foto: SCANPIX

Auriku Katharina kapten otsib tööportaalis oma meeskonda laevakassi. Eriti heade töötulemuste eest on kapten nõus ta ööseks kaissu võtma.

Auriku Katharina kapten Herkki Haldre otsib oma meeskonda CV-Online'i tööportaalis laevakassi. Sobiv kandidaat on iseseisev, otsustusvõimeline, energiline, hea silmanägemise ja kuulmisega, võimeline enda järelt koristama ning hea ujuja. Ühtlasi ei tohi kandidaat karta vett, tormist merd ja kiiret töötempot.

Töökuulutuses seisab, et mereharidus või eelnev töökogemus sarnasel ametikohal on ainult eeliseks. Meeskond pakub kandidaadile loomuga sobivat tööd, tasuta majutust Kalamaja piirkonnas, piiramatus koguses sööki ja võimalust magada siis, kui ta seda ise soovib. Eriti heade töötulemuste eest on kapten nõus ta ööseks kaissu võtma.

Laeva kapteni sõnul on huvilisi olnud juba mitmeid ja kass on neil laeval olnud varemgi, ent tema jäi meresõiduks liiga eakaks.

Katharina on tüüpiline Skandinaavia rannasõidu reisilaev, mis on ehitatud 20. sajandil Norras, Ulstein Mekaniske Verkstedi laevatehases. 

Laevaga seilatakse Eesti vetes, peaasjalikult Tallinna lahel, kus huvilisi merele ja Naissaarele viiakse. Lisaks merereisidele korraldatakse laeval ka pulmi, firmasündmusi ja sünnipäevi.

Vaata ka videot sellest, kuidas Auriku Katharina kapten Herkki Haldre räägib kandideerijale esitavatest nõuetest ning tutvustab laevakassi töö- ja puhketingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles