Ilma käeta laps ja kolmejalgne koer on teineteisele toeks

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ilma ühe käeta sündinud Ella Peggie ja ilma esijalata koera Snowy kooslus on kurb, kuid samas südantsoojendav vaatepilt.

Tüdruku ema Brooke Hodgson, kes on üles kasvanud loomade keskel, arvas, et lisaks veidi vanemale vennale vajab Ella Peggie enda kõrvale lemmiklooma, kirjutab Brisbane Times.

Hodgson leidis Snowy, kes oli kutsikana põgenenud õue ning saanud veoautol löögi, loomade varjupaigast. Koera pererahvas ei saanud endale kulukat operatsiooni lubada ning olid seetõttu andnud looma varjupaika.

Loomade varjupaiga töötajad ütlesid, et Snowy käitus esimesel kohtumisel Ellaga täiesti erakordselt. Kui ta tavaliselt oli hüperaktiivne, siis Ella juuresolekul oli ta väga rahulik ja jalutas toona veel väga noore Ella kõrval.

Praegu on laps ja koer lahutamatud - Snowy järgneb Ellale kõikjal.

«Emana olen ma nii õnnelik, et me saime anda talle kingituse, mis aitab teda rasketel aegadel, mida ta võib kohata,» rääkis Brooke Hodgson.

Naist üllatab tema tütre ja koera optimism.

«Ta teeb kõike nagu teeks seda tavaline väikelaps teeks, lihtsalt erineval viisil,» rääkis Hodgson ning lisas, et Snowy üllatas tesa samuti, et ta teeb kõike,  mida koerad tavaliselt teevad.

Ella Peggie ja Snowy kohta on loodud Facebookis spetsiaalne lehekülg, et soovijad saaksid tüdruku ja koera tegemistele kaasa elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles