Suure garderoobiga merisiga lööb Instagramis laineid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fuzzberta on merisiga, kelle garderoob teeb ka kõige suuremale moehuvilisele silmad ette.

Fuzzberta ja tema omanik, graafilise disainiga tegelev Monica Wu, elavad Californias. Monica naudib merisea riietamist fantaasiafilmide tegelaste kostüümidesse, sest see annab võimaluse luua ainsa fotoklõpsuga täiesti uus maailm.

Algul postitas Wu merisea pilte ainult Facebooki, ent positiivne tagasiside pani teda loomale eraldi Instagrami kontot looma. Fuzzberta ja tema vanema õe MiniGuineaPigi riidekapist võib leida kostüüme Harry Potterist Star Warsi tegelasteni.

Monica sõnas Postimehele, et Fuzzberta ega MiniGuineaPig ei tea, kui kuulsad nad tegelikult on. Monica jaoks pole nad lihtsalt puuris peetavad loomad, vaid täisväärtuslikud perekonna liikmed. «Oleme neid igal õhtul tunnustanud suure taldriku köögiviljadega nagu salat, porgandid, paprika. Seejärel istume koos suure laua taha ja sööme õhtust,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles